5,0 (0)

Bestway Oturmalı Bebek Simidi 69 Cm Sarı

Sarı unisex elle kontrol 0-1 yaş tekli şişme havuz 0-1 yaş çocuk sezonsuz çin 69 cm

Hızlı Gönderi - Tahmini kargoya teslim süresi 1 iş günü

  Tükendi!  
100 TL Ve Üzeri Alışverişlerde Seçili Dalan Marka Duş Jelleri 34,99 TL Yerine 24,99 TL Fırsatı Kaçırma! Sepete Ekle!

Çocuğunuzu Swim Safe ABC™ Swim Seat WonderSplash™ ile ilk su deneyimiyle tanıştırın.

Bu A Seviyesi yüzme simidi, çocuğunuzun yüzme temelleri ve su güvenliği konusunda uzmanlaşmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, ihtiyaç duyduğu ekstra konfor ve destek ile çocuğunuzun suya alışmasını sağlar. Bebek bezi tarzı alt kısım, çocuğunuzun bacaklarını geçirmesini ve suda güvenli bir şekilde dik oturmasını sağlar.

Bestway® Swim Safe ABC™ adım adım programı, maksimum desteğe ihtiyaç duyan bebekler ve küçük çocuklar için uygun olan A Seviyesi can yelekleriyle başlar. B Seviyesi can yelekleri, güven kazanmaya başlayan ancak henüz kendi başına yüzemeyen küçük çocuklar içindir. Seviye C kol bantları çocuklar içindir, yüzmenin temellerini yeni öğreniyorlar.

Swim Safe ABC™ Swim Seat WonderSplash™ parlak, göz alıcı bir sarı renge sahiptir ve şişirilmesi, söndürülmesi ve saklanması kolaydır.

Swim Safe ABC™ Üçlü Simit Bebek Binici, bebeğinizi suya alıştırmak için kullanabileceğiniz bir şişme mini binici modelidir. 3 ayrı hava çemberi sayesinde son derece güvenlidir.

Geniş 3'lü simit suda denge sağlar. Koltuk kısmı da bebekleri sıkıca ve güvenle tutmak için tasarlanmıştır.

Swim Safe ABC™ Üçlü Simit Bebek Binici yaz neşesine uygun canlı renklere sahiptir. Şişirmesi, indirmesi kolaydır. Hiç yer kaplamaz.

Suya yeni girmeye başlayan çocuklar için harika
Bebek bezi tarzı koltuk, çocuklara konfor ve güvenlik sunar



Kategorinin Çok Satanları


Bu Ürünü Alanlar Bunları da Aldı