20%
İnternete Özel
699,00 TL 559,20 TL
20%
İnternete Özel
699,00 TL 559,20 TL
20%
İnternete Özel

Pembe kız 0-3 kg elle kontrol pamuk 0-13 kg doğumdan itibaren 2 yıl metal 150x65 cm sabit tek yönlü var yatmaz evde güvenlik gereçleri bebek türkiye

649,00 TL 519,20 TL
20%
İnternete Özel

Gri unisex 0-3 kg elle kontrol pamuk 0-13 kg doğumdan itibaren 2 yıl metal 150x65 cm sabit tek yönlü evde güvenlik gereçleri bebek türkiye

649,00 TL 519,20 TL
17%
599,00 TL 499,00 TL

Anne ve babalık içgüdüsü, bebekleri korumaya, güvenli bir ortam oluşturmaya yönelik duygularla hareket etmeye sebep olur. Bebeklerin korunma gereksinimi, kendilerini savunamaması da bu içgüdünün artmasında etkilidir. Beklentilerini, ihtiyaçlarını kolayca dile getiremeyen canlılar olması sebebiyle büyüme ve gelişim süreçlerinde ailelere büyük bir rol düşer.

Bebek ve çocukları büyüme gelişim süreçlerinde koruyarak ve güvenli yaşam ortamı yaratmayı amaçlar. Bu nedenle ev dekorasyonları için titizlikle tasarlanmış birçok bebek güvenlik ürünü bulunur. Bu güvenliğin sağlanması için tasarlanan ürünlerden biri de bebek yatak bariyeri modelleridir. 

Civilim Bebek yatak bariyeri geceleri uyku sırasında ebeveyn yanında uyuyan bebekler, gelişim çağındaki çocuklar için uyku sırasında oluşabilecek sorunları önlemeyi hedefler. Büyüme ve gelişme sürecinde bebeklerin sık sık başına gelebilecek riskler bulunur. Ebeveynlerin en büyük kaygılarından biri de elbette ki uyku sırasında bebeğin veya çocuğun yataktan düşebilme riskidir. Yatak bariyerleri bu kaygıyı alınan önlemlerle en düşük düzeye indirgemek için dikkatle dizayn edilmiştir.

Güvenliği Sağlamak İçin İdeal Yatak Bariyeri Seçimi Nasıl Yapılır?

Bebek yatak bariyer modelleri titizlikle tasarlanarak her dekorasyona uyum sağlar. Küçük bir alana sahip olan odalarda bile yer kaplamadan kullanılabilir. Yatak bariyer modelleri tamamen ebeveynlerin beklentileri ve gereksinimleri doğrultusunda tasarlanmaktadır. Çok fazla geniş bir ürün modeli ile hizmet vermektedir. 

Klasik yatak bariyeri modelleri her yatak için kullanım kolaylığı ile uygunluk gösterir. Büyüme ve gelişim dönemlerinde bebeklerin daha rahat kullanımı sayesinde yaşanabilecek herhangi bir yatak değişikliği sırasında bile kullanılabilir. Civilim yatak bariyerleri pek çok model, renk ve desen çeşidi ile estetik bir şıklığı amaçlar. Aynı zamanda ebeveynlerin ve bebeklerin konforunu ve güvenliğini benimseyerek risk faktörlerini engeller. 

Bebek Odasına Uygun Yatak Bariyeri Tasarımları

Bebeklerinize güvenli bir ortam oluşturmak için bir yatak bariyerine gereksinim duymanız oldukça normaldir. Tasarım konusunda ise ilk olarak tercih edeceğiniz yatak bariyerinin özelliklerine göz atmanız gerekir. Örneğin ürünün birkaç kilit mekanizmasının olmasına özen göstermeniz çok önemlidir. Bu sayede bebekleriniz bariyeri yerinden oynatamayarak ve güvenliklerini hiçbir biçimde tehlikeye atamayacaklardır.

Bir diğer dikkat etmeniz gereken unsur ise tercih edeceğiniz yatak bariyerinin uzun kullanım süresine sahip ve dayanıklı olmasıdır. Pratik bir şekilde monte edilebilen ve portatif olan yatak bariyerleri, bebeğinizi korumanıza imkân sağlayacaktır. Doğru yatak bariyer tasarımı seçmek bebeğinizin güvenli, huzurlu ve rahat bir şekilde uykuya dalmasına yardımcı olur.

Yatak Bariyerleri Tercih Ederek Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bebeklerin güvenliği ve rahatlığı için yatak bariyeri, onları düşme riskinden korumak ve huzurlu bir uyku ortamı sağlamak adına çok önemlidir. Yatak bariyeri seçerken dikkat edilmesi gereken birkaç önemli unsur bulunmaktadır. Bu unsurlar şu şekildedir:

  • Bariyerin yatağa kolayca monte edilebilir olması ve güvenli bir şekilde sabitlenmesi önemlidir.
  • Malzeme kalitesi, kolay temizlenebilir olması ve çocuğun rahatça uyumasına engel olmaması da göz önünde bulundurulmalıdır.
  • Yatak bariyerleri, bebeklerin hareketliliğinin arttığı dönemlerde kullanılarak hem onların güvenliği hem de ebeveynlerin iç huzuru için uygun bir çözümdür.

Yatak Bariyer Kullanımının Bebek Uykusuna Etkisi

Yatak bariyeri, bebeklerin güvenli bir şekilde uyumasını sağlar. Ebeveynlerin de endişelerini hafifleten önemli bir uyku yardımcısı olarak kullanılır. Bebekler, hareketli oldukları dönemlerde yataktan düşme riskiyle karşı karşıya kalabilir. Yatak bariyerleri, bu riski en aza indirir. Bu sayede bebeklerin uykularını daha güvenli hale getirir. Aynı zamanda, bebeğin kendi yatağında rahatça hareket etmesine ve keşfetmesine izin verir. Ancak düşme tehlikesini tamamen ortadan kaldırır. Böylece ebeveynler bebeklerinin güvende olduğunu bilerek daha huzurlu bir uyku süreci geçirir.

Yatak bariyerleri, uyku düzenini olumlu bir şekilde etkiler. Tüm bunların dışında bebeğin yatak içerisinde bağımsızlık kazanma sürecine de destek olur. Bebekler rahat ve güvende hissettikleri bir uyku ortamında daha sağlıklı bir uyku alışkanlığı deneyimler. Bu sebeple yatak bariyerleri, bebeklerin ve ebeveynlerin uyku kalitesini artıran güvenli ve etkili bir çözümdür.

Yatak Bariyerlerinde Sık Tercih Edilen Ergonomik Özellikler

Bebekler, doğum sonrası süreç içerisinde çok uzun bir süre boyunca ebeveynlerinin bakım ve sevgisine gereksinim duyar. Yeni doğan bebekler bu sebeple uzun bir süre boyunca beşik veya puset ile ev içerisinde taşınabilir. Ancak bir süre sonra kendine ait yatağında yatması gerekir.

Ebeveynlerin yanında veya kendi yatağında yatan bebekler için özenle tasarlanan bebek güvenlik ürünlerine ait farklı seçenekler bulunmaktadır. Özellikle beşik kullanımı sonrası yatak dönemine alışmaya çalışan bebekler ve çocuklar için yatak alışkanlığını edinmesi gerekmektedir. Kendini yatağında daha güvende hissedebilmesi için yatak bariyeri kullanımı ebeveynlere mutlaka tavsiye edilmektedir.

Yatak bariyeri, bebeklerin güvenli ve konforlu bir uyku ortamında olmalarını sağlamak için tasarlanmış önemli bir bebek ürünleridir. Bu ürünlerin sık tercih edilen ergonomik özellikleri, bebeklerin ve ebeveynlerin ihtiyaçlarına uygun şekilde tasarlanmış olmalarını içerir. Bu özellikler genellikle şu şekildedir:

  • Ergonomik yatak bariyerleri genellikle yükseklik ayarlanabilir özelliklere sahiptir. Bu, bariyerin bebekler büyüdükçe adapte edilebilir olmasını sağlar. Bebeğin yataktan düşme riski azaldıkça, yatak bariyerinin yüksekliği düşürülebilir. Böylece uzun süreli kullanım mümkün olur.
  • Pratik bir şekilde kurulabilen ve taşınabilen yatak bariyerleri, ebeveynler için büyük bir avantajdır. Hafif malzemelerden üretilmiş ve kullanımı kolay olan modeller, ev içinde veya seyahat sırasında kullanım için idealdir.
  • Ergonomik yatak bariyerleri genellikle bebek sağlığına uygun zararlı maddeler içermeyen malzemelerden üretilir. Bu bebeklerin cilt sağlığını korurken, aynı zamanda ebeveynlere güvenli bir ürün sunar.
  • Bebeklerin eğlenceli ve keşfetmeye odaklı olmaları sebebiyle, yatak bariyerlerinin kolayca temizlenebilir olması önemlidir. Su ve sabunla kolayca temizlenebilen, çıkarılabilir kumaş kaplamalar bu özelliklere örnektir.

Yatak Bariyeri Fiyatları

Yatak bariyeri fiyatları; marka, tasarım özellikleri ve ölçülere göre değişkenlik gösterebilir. Ahşap ve metal görünümlü bariyerler bulunur. Ayrıca, döşemesiyle dikkat çeken modelleri de seçenekler arasında bulabilirsiniz. Ahşap bariyerler, dikkat çeken ve şık görünümleriyle daha yüksek fiyatlara sahip olabilir.

Yatak bariyeri için tercih ettiğiniz ölçüler de fiyatlar üzerinde etkili olur. Bebeğinizin yatağına uygun olarak farklı boyutlarda seçenekler bulunur. 100, 120, 150 ve diğer boyutlardaki ürünler arasından ihtiyaçlarınıza cevap veren boyutları tercih edebilirsiniz. Civilim uygun fiyat avantajlarıyla bütçenizi ve bebeğinizi korumaya alabilirsiniz.

Ayrıca bebeğiniz için tehlike oluşturabilecek ortamlar üzerinde kullanabileceğiniz  bebek telsizi & kameralar ve  güvenlik kilitleri ’ni dilerseniz hemen inceleyebilirsiniz.