5,0 (0)

Hot Wheels FTB69 Ultimate Garaj Seti


Hızlı Gönderi - Tahmini kargoya teslim süresi 1 iş günü

100 TL Ve Üzeri Alışverişlerde Seçili Dalan Marka Duş Jelleri 34,99 TL Yerine 24,99 TL Fırsatı Kaçırma! Sepete Ekle!

Mega Garaj sonsuz sayıda hikaye ve araçlı aksiyon oyunu sunuyor! Bu kocaman oyun setinde 90'dan fazla araba için park yeri, devasa bir çift şeritli çember ve çocukların hayal gücünü kuvvetlendiren sürpriz bir köpek balığı saldırısı var! Çocuklar, sadece bir düğmeye basarak iki arabalık hızlı asansörü yukarı gönderir. Çok katlı garajda yarışan çocuklar, heyecan dolu tünel atlayışından sonra yere mükemmel bir iniş yapmak için mücadele eder. Ardından hızlarını artırarak ve fırlatıyıcı geri çekerek Hot Wheels™ Şehri'nin en büyük çift şeritli çemberinde yolculuğa çıkarlar. Fakat tüm bunları, köpek balığına yakalanmadan yapmaları gerekir. Garajın giriş katında çocuklar arabalarının ayarını yaptırıp başka bir yarış için asansöre binmeden önce benzin alabilirler. Bu garajda daha kişiselleştirilmiş bir pist ve oyun dünyasını yaratmak için diğer Hot Wheels® setlerine bağlanabilmeyi sağlayan çoklu bağlantı noktaları bulunmaktadır. Hot Wheels® Mega Garaj'a iki adet Hot Wheels® aracı dahildir.

90'dan fazla aracı kolayca saklayabilen bu kocaman Hot Wheels® kule garajıyla çocuklar, saatler boyu sürecek hayal gücüne dayalı oyunlar için ilham alacak!
Çocuklar, arabalarını çift şeritli çemberden geçirirken ya Hot Wheels™ Şehri'ne geri gönderecek ya da köpek balığının dişleri arasına sıkıştıracak.
Yan yana bir yarış için park kulesinin tepesinden yokuş aşağı hızlanan çocuklar, büyük bir hava atlayışına sahip heyecan dolu anlar yaşayacak.
İki arabalık asansör, düğmeye bir dokunuşla arabaları garajın tepesine taşıyor.
Diğer Hot Wheels® pistlerine bağlamayı sağlayan çoklu bağlantı noktalarıyla macera devam ediyor.
Çocuklar arabalarının bakımını yaptıkları ve benzin aldıkları garajın giriş katını yaratıcı hikayeler anlattıkları bir oyun alanına dönüştürebilirler.

Ölçüleri:
Yükseklik: 63,50 cm
Genişlik: 76,20 cm
Derinlik: 43,18 cm



Kategorinin Çok Satanları