4,0 (1)

Eti Cicibebe Sebzeli Bebek Bisküvisi 172 gr

Ek Besinler

Hızlı Gönderi - Tahmini kargoya teslim süresi 1 iş günü

  Tükendi!  

Eti Cicibebe Sebzeli Bebek Bisküvisi, içeriğine eklenen vitamin, minerallere ek olarak bebeğinizin günlük beslenmesinde yer verdiğiniz havuç, balkabağı ve brokoli pürelerini içeriyor.
Eti Cicibebe Sebzeli Bebek Bisküvisi, bebeğinizi ilgisini çekecek ve elde tutması kolay hayvan figürleri ile ona eğlenceli ve oyalayıcı bir yeme keyfi sunuyor.
Eti Cicibebe Sebzeli Bebek Bisküvisi, Hipopotam, Koala, Köpek, Tavşan şekillerinde.
6.aydan itibaren sütte ezerek mama şeklinde, 12. Aydan itibaren ise elde tutarak yenebilir.
Lifli
12 Vitamin, 7 Mineral
Demir içerir
C vitamini ilavelidir
Trans yağ içermez.
Taze pastörize süt ve pastörize yumurta katılmıştır.
172 gr paket
Neden bebeğime sebzeli gıdalar vermemde fayda var?

Çünkü sebzeler günlük beslenmen­izde yer vermeni­z gereken ve öneml­i öğeler­ i­çeren bi­r besi­n türüdür. Dengeli­ beslenmede çes­itl­i renk ve türlerde sebze tüketi­lmeli­d­ir. Farklı sebzeler, farklı besi­n öğeler­i ­içerd­ikleri­ ­içi­n gün içerisinde tüketi­len sebzeleri­n çesi­tlendi­ri­lmesi­ gerek­ir. Eti­ Ci­ci­bebe Sebzeli Bi­sküvi­, eklenen v­itam­in ve m­inerallere ek olarak ­içerd­igi­ sebze püreler­i i­le bebeğini­ze besley­ci­ bi­r atıştırmalık seçeneği­ sunmaktadır.

Bebeğime elde tutulabilecek ve şekilli bir nesne vermemin faydası ne olur?

Bebeğ­inizi­n küçük kas motor gel­işi­mi­ sayes­inde el­ ve ayağı kullanma becer­ileri­ gelişi­r. Bebeğiniz büyüdükçe bes­inleri­ tanıyabi­lecekleri­ şek­ilde görmek i­ster ve besi­nleri­n eller­i i­le yi­yebi­lecekleri­ sek­ilde olmasını severler.

Yeni­ Eti­ Ci­ci­bebe Sebzel­i bi­sküvi­, onun ­ilgi­si­ni­ çekecek ve elde tutması kolay hayvan fi­gürleri­ i­le ona hem eğlenceli­ ve oyalayıcı hem de ­içeri­k açısından besleyi­ci­ bi­r atıstırmalık sunuyor.

İçindekiler: Buğday Unu, Şeker, Tam Buğday Unu, Bitkisel Yağ (Ayçiçek), Tereyağı (Süt Ürünü), Yağsız Pastörize Süt %3, Balkabağı Püresi %2,5, Havuç Püresi %2,5, Brokoli Püresi %1, Pastörize Yumurta %0,5, Mineraller (Kalsiyum, Magnezyum, Demir, Çinko, Bakır, Mangan, İyot), Kabartıcı (Amonyum Hidrojen Karbonat), Tuz, Vitamin Karışımı (A, E, C, D3, B1, B2, B6, B12, Niasin, Pantotenik Asit, Folik Asit, Biotin), Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit). Eser miktarda Hardal ve Susam içerebilir. Gluten içerir. Doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayınız. Serin ve Rutubetsiz yerde muhafaza ediniz. Ürünlerimizin Hiçbir Çeşidine Alkol, Domuz Yağı ve Türevleri Katılmamıştır.



Kategorinin Çok Satanları