5,0 (0)

Carioca Super Brush Fırça Uçlu Keçeli Boya Kalemi 10'Lu


Hızlı Gönderi - Tahmini kargoya teslim süresi 1 iş günü


Suluboya fırçası şeklindeki uca sahip keçeli boya kalemleridir. Renkler ıslak bir fırça ile üzerlerinden geçildiğinde suluboya görünümü alırlar.
 
Çocuklarınızın yaratıcılığını eşsiz bir şekilde ortaya çıkarmak için tasarladığı bu fırça uçlu keçeli boya kalemi setiyle sınırsız özgürlükle dilediği çalışmayı yapabilir.
 
Okulda, kreşte ve dilediği her yerde yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayacak ve keyifli vakit geçireceksiniz. Sağlığa hiçbir zararlı madde bulunmayan fırça uçlu keçeli boya kalemi seti ile eşsiz çalışmaların sonucuna varacaksınız. Çocukların kağıt ve karton üzerinde yaratıcılıklarını özgürce sergileyebilmeleri için tasarlanmıştır.
 
Renkler ıslak bir fırça yardımıyla suluboya görünüm alır ve bu sebple çok fonksşyonlu kullanıma sahiptir. Renkler birbiriyle homojen bir şekilde karışarak yeni renkler oluşturulabilir bu sebeple ergonomik bir üründür.
 
Fırça ucu sayesinde kaligrafi yazı yazmada da kullanabilirsiniz bu sebeple çok fonksiyonlu yapıya sahiptir.
 
 Sağlığa zararlı hiçbir madde içermez. Ürün testleri yapılmış olup çocukların güvenle kullanabileceği bir üründür. Yıkanabilir özelliği sayesinde ise güvenle kullanabilirsiniz ve dilediğiniz çalışmayı yapabilirsiniz.
 
Yaratıcılığın sınırlarını zorlayacağınız, çocuklarınıza yeni yetenekler kazandıracağınız eşsiz bir boya takımı. Okul setleri için ideal tüm forma sahiptir.
 
 
Ürün Özellikleri
 
·         Süper Brush Fırça Uçlu Keçeli Boya Kalemi 10’Lu
 
·         Fırça uçlu keçeli kalemler kaligrafi yazı yazmada kullanılabilir.
 
·         Bu kalemler yıkanabilir özelliğe sahiptir


Kategorinin Çok Satanları