5,0 (0)

Aptamil 1 Bebek Sütü İçime Hazır 200 ml 0-6 Ay

0-6 Ay 200 ml devam sütü

Hızlı Gönderi - Tahmini kargoya teslim süresi 1 iş günü


Bebekler için en üstün besin anne sütüdür. Anne sütü, zamanında doğan tüm sağlıklı bebeklerin ihtiyaçlarını 6 ay tek başına karşılar. 6. aydan sonra da ana öğün anne sütüdür. Bebeğinizin bağışıklığını güçlendirmek için 2 yaşına kadar temel besin anne sütüdür.
Aptamil 1 Sıvı Bebek Sütü, anne sütünün hiç verilemediği veya yetersiz olduğu durumlarda, doktora danışarak doğumdan itibaren 6.ayın sonuna kadar kullanılmak üzere geliştirilmiş bebek sütüdür.
Aptamil Sıvı Bebek, Devam ve Çocuk Devam Sütleri 0-6 ay, 6-12 ay ve 1 yaşından itibaren seçenekleri bulunmaktadır. Anne sütü yetersizliğinde doktorunuza danışarak 6. ayın sonunda Aptamil 2 Sıvı devam sütüne geçebilirsiniz.
Aptamil 1 Sıvı Bebek Sütünün 200 ml olarak tek ürün boyu bulunmaktadır.
Aptamil 1 Sıvı Bebek Sütü, içime hazır formatı ile pratik kullanıma sahiptir. Aptamil 1 Sıvı Bebek Sütü ile bebeğinizi parkta, alışveriş merkezinde, seyahatte, dışarıda olduğunuz her an kolaylıkla besleyebilirsiniz.
Aptamil 1 Sıvı Bebek Sütünü dilerseniz oda sıcaklığında bebeğinize verebilir, dilerseniz şişeyi sıcak su dolu bir kaba daldırarak benmari usulü ısıtabilirsiniz.


Kategorinin Çok Satanları